Hem         Fastighetsservice         Bygg         Fastigheter         Städ
 
Fastighetsservice
HS Fastighetsservice erbjuder heltäckande fastighetsservice inom Värmland med omnejd. Vi har flerårig erfarenhet och erbjuder marknadens mest flexibla lösningar. Vi åtar oss alla typer av jobb och bokar gärna ett möte för att diskutera era behov. På detta sätt kan vi säkerställa att alla behov tillgodoses på bästa möjliga sätt och till marknadens bästa pris.

Våra fastighetsskötare har naturligtvis gedigen erfarenhet och utbildning bakom sig. Vi har givetvis all modern utrustning, maskiner och transportmedel som behövs för att utföra nödvändig service och underhåll.

Vi erbjuder både jourarbeten samt tidsbestämda arbeten med närvarande servicetekniker.
 
  Fastighetsservice
HS Fastighetsservice erbjuder heltäckande fastighetsservice med jourverksamhet i Värmland med omnejd. Vi har flerårig erfarenhet och erbjuder marknadens mest flexibla lösningar.
 
  Uthyrning av lokaler
HS Fastigheter har flera högklassiga lokaler till uthyrning, belägna i ett attraktivt område vid gamla regementet i Karlstad med flera butiker och företag i närheten.
 
  Bygg
HS Bygg utför alla typer av byggnadsarbeten åt både privatpersoner och företag. Tack vare våra erfarna medarbetare erbjuder vi allt från grövre arbeten till finsnickeri till högsta kvalitet.
 
  Städ
HS Städ erbjuder både privatpersoner och företag städarbeten av alla omfattningar. Exempel på städtjänster är hemstädningar, flyttstädningar och kontorsstädningar.
 
  Jan-Åke Skoglund
info@hsgruppen.se
+46 (0) 70-391 01 15
  Postadress:
Box 5035
650 05 Karlstad
  H Skoglund Bygg och Förvaltning AB
Organisationsnummer 556645-5985
Besöksadress: Kasernhöjden 4, Karlstad