Hem         Fastighetsservice         Bygg         Fastigheter         Städ
 
HS Bygg
HS Bygg erbjuder installationer, renoveringar och rivningar av absolut högsta kvalitet. Vi har en lång erfarenhet från alla typer av uppdrag och tillhandahåller enbart hantverkare med lång erfarenhet och gedigen utbildning. Under våra år i branschen har vi lärt oss att nyckeln till ett bra utfört arbete och nöjda kunder är hantverkare med lång och gedigen erfarenhet.

Vi erbjuder allt från finsnickeri till rena rivningsarbeten och vänder oss både till privatpersoner och företag. HS Bygg åtar sig gärna jobb även utanför Värmlands gränser. Vi använder givetvis egen utrustning och har alla önskvärda transportmedel.

På samma sätt som inget jobb är för litet för oss är inget jobb för stort för oss. Vi har erfarenheter från projekt i alla storlekar och anpassar givetvis personal och den tidsåtgång som krävs efter varje enskilt jobb. Detta för att kunna utföra alla arbeten effektivt och samtidigt kunna erbjuda ett så attraktivt pris som möjligt.

Flexibilitet är vårt ledord och vi välkomnar alla önskemål för att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Oavsett önskemål hittar vi alltid en lösning och inget jobb är för komplicerat för oss. Är du osäker på vad som måste utföras för att du skall bli nöjd gör vi gärna en utvärdering för att komma fram till bästa tänkbara lösning tillsammans. Vi har en gedigen meritlista bakom oss och har ofta kontinuerlig kontakt med kund efter avslutat projekt.
 
  Fastighetsservice
HS Fastighetsservice erbjuder heltäckande fastighetsservice med jourverksamhet i Värmland med omnejd. Vi har flerårig erfarenhet och erbjuder marknadens mest flexibla lösningar.
 
  Uthyrning av lokaler
HS Fastigheter har flera högklassiga lokaler till uthyrning, belägna i ett attraktivt område vid gamla regementet i Karlstad med flera butiker och företag i närheten.
 
  Bygg
HS Bygg utför alla typer av byggnadsarbeten åt både privatpersoner och företag. Tack vare våra erfarna medarbetare erbjuder vi allt från grövre arbeten till finsnickeri till högsta kvalitet.
 
  Städ
HS Städ erbjuder både privatpersoner och företag städarbeten av alla omfattningar. Exempel på städtjänster är hemstädningar, flyttstädningar och kontorsstädningar.
 
  Jan-Åke Skoglund
info@hsgruppen.se
+46 (0) 70-391 01 15
  Postadress:
Box 5035
650 05 Karlstad
  H Skoglund Bygg och Förvaltning AB
Organisationsnummer 556645-5985
Besöksadress: Kasernhöjden 4, Karlstad