Hem         Fastighetsservice         Bygg         Fastigheter         Städ
 
Fastigheter - uthyrning av lokaler
HS Fastigheter har flera högklassiga lokaler till uthyrning, belägna i ett attraktivt område vid gamla regementet i Karlstad med butiker och företag i närheten.

Lokalerna är anpassningsbara och HS åtar sig gärna att modifiera dem efter hyresgästens behov. Lokalerna är fördelade över tre våningsplan, alla med olika stil och disposition.

Totalt finns 1050 (snart 1400) kvadratmeter till uthyrning. Vi visar gärna lokalerna för att diskutera just de behov Ni har. Kontakta oss för kostnadsförslag, separat visning eller för att få svar på eventuella frågor.
 
  Fastighetsservice
HS Fastighetsservice erbjuder heltäckande fastighetsservice med jourverksamhet i Värmland med omnejd. Vi har flerårig erfarenhet och erbjuder marknadens mest flexibla lösningar.
 
  Uthyrning av lokaler
HS Fastigheter har flera högklassiga lokaler till uthyrning, belägna i ett attraktivt område vid gamla regementet i Karlstad med flera butiker och företag i närheten.
 
  Bygg
HS Bygg utför alla typer av byggnadsarbeten åt både privatpersoner och företag. Tack vare våra erfarna medarbetare erbjuder vi allt från grövre arbeten till finsnickeri till högsta kvalitet.
 
  Städ
HS Städ erbjuder både privatpersoner och företag städarbeten av alla omfattningar. Exempel på städtjänster är hemstädningar, flyttstädningar och kontorsstädningar.
 
  Jan-Åke Skoglund
info@hsgruppen.se
+46 (0) 70-391 01 15
  Postadress:
Box 5035
650 05 Karlstad
  H Skoglund Bygg och Förvaltning AB
Organisationsnummer 556645-5985
Besöksadress: Kasernhöjden 4, Karlstad